Dit jaar wordt voor de vierde keer de foto- en gedichtenwedstrijd Denkend aan Arnhem gehouden. Arnhemmers kunnen met hun eigen foto’s en gedichten uitdrukken waarom Arnhem voor hen zo bijzonder is.

De mooiste foto’s en gedichten worden op posterformaat opgehangen in Stadschouwburg Arnhem, het gemeentehuis, de gemeentelijke parkeergarages, de Little Windows in de binnenstad en in Rozet.
Een jury, bestaande uit de fotografen Rens Plaschek en Jacques Kok, Walter Jansen (boekhandel ’t Colofon), Manon Cornelissen (citymarketing gemeente Arnhem), Harry van der Ploeg (de Gelderlander), Astrid Albers (Rozet), Marian van Hooij (Platform Binnenstad Arnhem) en Arlette de Jong (Musis en Stadstheater Arnhem) beoordeelt de inzendingen.

Wethouder Jan van Dellen zal op 1 oktober om 16.30 uur de winnaars aanwijzen tijdens de opening van de expositie in Stadstheater Arnhem. De genomineerde werken zullen ook bij de locaties van de deelnemende partijen getoond worden. Er wordt bij voldoende voorinschrijving ook weer een mooie kalender voor 2020 gemaakt van de genomineerde foto’s en gedichten.

De wedstrijd duurt tot 21 september 2019, tot die datum kunnen op het speciale e-mailadres denkendaanarnhem@gmail.com worden ingestuurd. Per deelnemer geldt een maximum van twee inzendingen. Foto’s moeten staand (portret), minimaal 300 dpi, in jpg en minimaal 1 MB groot zijn. Gedichten kunnen maximaal 200 woorden lang zijn.

De wedstrijd wordt onder meer ondersteund door Made in [Arnhem], Platform Binnenstad Arnhem, Stadstheater Arnhem, Rozet en Arnhem Ambassadeurs. De wedstrijd is een initiatief van Arnhemmer en freelance journalist Frank Thooft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top