Wat heb je met Arnhem?

Arnhem is mijn thuishaven. Daarnaast ben ik super trots op de stad, het groen en de creativiteit die Arnhem in huis heeft.

Wat is je specialisme?

Mijn bedrijf produceert films en foto’s. Persoonlijk ben ik gespecialiseerd in 360 graden fotografie. Een goede 360 graden foto’s kan een heel verhaal vertellen en daar raak ik niet snel op uitgekeken.

Op welk werk ben je het meest trots?

Doordat ik overal ter wereld, privé en zakelijk, een 6 meter hoog statief en professionele 360 graden equipment bij me heb, kan ik overal geweldige 360 graden foto’s maken. Door de 6 meter hoogte hebben ze (niet allemaal maar het grootste deel) een bijzonder perspectief. Mijn collectie 360 graden foto’s die in Google Maps geïntegreerd is staat in de top 5 van meest succesvolle collecties ter wereld. Ik heb er zelfs de eerste prijs mee gewonnen (Google Streetview Challenge Japan 2018)

Hoe en waar doe je zelf inspiratie op?

Hoeveel ik ook van Arnhem houd, als ik de kans krijg boek ik een city trip. Even uit het eigen ritme en de omgeving weg zorgt voor een frisse blik op privé en zakelijk. Daarnaast bezoek ik graag (moderne) kunstbeurzen en musea.

Waar kunnen we meer van je werk vinden?

martijnbaudoin.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top