Wat heb je met Arnhem?

Arnhem is voor mij de stad waar ik graag leef, woon en werk. Mijn netwerk zowel sociaal als zakelijk bevind zich voor een groot deel hier waardoor ik mij ook thuis voel. Mijn werk brengt mij ook in vele andere steden in Nederland en Europa maar het is altijd fijn om we onder te dompelen in het groen en de rust van deze stad.

Wat is je specialisme?

Mijn fotografie kenmerkt zich niet persé door 1 specialisatie maar meer door mijn stijl. Ik werk graag met natuurlijk licht, op locatie en denk graag mee met mijn opdrachtgever hoe we het onderwerp of product het beste vertalen naar beeld. Hierdoor werk ik in een breed scala aan opdrachten, zakelijk en particulier. Hierin vind je mijn stijl van fotografie; kadrering, kleur, licht etc terug.

Op welk werk ben je het meest trots?

Het werk wat ik voor ontwerpers mag vastleggen ligt tussen een opdracht en vrij werk in. Dat maakt het werken aan dergelijke projecten erg fijn en levert ook meer een eigen beeld op.

Hoe en waar doe je zelf inspiratie op?

Musea en mooie (fotografie) boeken bezoek en lees ik graag. Daarnaast de camera inzetten in mijn vrije tijd voor fijne vrije foto’s geeft ook altijd nieuwe inspiratie.

Waar kunnen we meer van je werk vinden?

Op mijn website en Instagram. www.mashabakker.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top