Wat heb je met Arnhem?

Ik ben opgegroeid in Arnhem. Hoe ouder ik word, des te meer ik van mijn stad ga houden. Het is de perfecte stad thuis te komen, ergens een lekkere kop koffie te drinken, te genieten van een fijne expositie of mooie voorstelling, te wandelen aan het water, actief te zijn of juist te luieren in Sonsbeek. Er gebeurt veel, en tegelijk is er veel groen en ruimte om tot rust te komen.

Wat is je specialisme?

Mijn werk is niet zozeer gebonden aan een discipline of techniek. Het experiment en spelen met het onderwerp en/of materiaal staat voor mij centraal.

Op welk werk ben je het meest trots?

Er is niet een specifiek werk waar ik trots op ben, elk werk heeft zijn charme en in elk werk zit iets wat je de volgende keer anders zou doen. Dat is het spel van het maken.

Hoe en waar doe je zelf inspiratie op?

Het klinkt heel cliché, maar door het leven zelf. Als ik les sta te geven, in dialoog met iemand, lezend in een fijn boek of magazine, wandelend, meanderend, onder de douche, of tijdens het maken. De mens en het menselijk lichaam zijn vaak belangrijk in mijn werk, een beweging, spierspanning, oogopslag, houding of uitspraak kunnen me ineens triggeren. De mens fascineert me eindeloos.

Waar kunnen we meer van je werk vinden?

www.riannesnik.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top